---------------------------------------------------------------------------
روزنامه جمهوری اسلامی: سالهاست كه مقام معظم رهبري - دام ظله - در هر نوروز شعاري را مطرح ميكنند كه اگر تحقق يابد به راستي مشگلگشاست، سال گذشته شعار "جهاد اقتصادي" بود و امسال هم "توليد ملي؛ حمايت از كار و سرمايه ايراني" است، اما آيا آنچه در عمل اتفاق ميافتد با اين خواست سازگار است؟ از جهات گوناگون ديگر كه بگذريم و هر كدام جاي بررسي دقيق و ژرف و تخصصي دارد، موضوع تعطيلات و آثار زيانباري كه از اين راه دامن سراسر كشور و مردم را ميگيرد و با تحقق اين شعارها ناسازگار است به اختصار گفته ميشود:
1. تعطيلات رسمي كشور براساس تقويم، 25 روز است كه چهار روز آن از اول تا چهارم فروردين است و روز پنجم بايد همه كارمندان بر سر كار حاضر باشند. اما همين امسال به چشم خود ديدهايم كه جز برخي مراكز - مثل بانكها - همه جا تمام پنج روز بعد از چهارم را هم كه بايد باز باشند تقريباً تعطيل بوده اند، يعني از روز 29 اسفند 90 تا 13/1/91، چهارده روز تمام چرخ فعاليت و تكاپوي كشور آن هم در اين روزهاي بهاري و زمان تلاش و جنب و جوش، چنبر بوده است و در واقع تعطيلات رسمي به جاي 25 روز عملاً 30 روز شده است.
2. در دنيا كمتر كشوري است كه تعطيلاتش از ده روز تجاوز كند، عموماً 7 يا 8 روز است اما در كشور ما كه اين همه نياز به كار دارد اين قدر تعطيلات وجود دارد!!
3. از آنجا كه آموزش و پرورش و مراكز آموزش عالي با داشتن شانزده تا هفده ميليون دانش آموز و دانشجو و صدها هزار معلم و دبير و استاد تا روز 13/1 تعطيلاند طبعاً ميليونها خانواده هم - اگرچه كارمند باشند - همراه آنها تعطيل ميشوند و كار ادارات هم گسسته و تقريباً تعطيل ميشود.
4. دانشگاهها تقريباً يك هفته پيش از نوروز نيمه تعطيل است و دانشجويان در تكاپوي گرفتن بليط براي مسافرت نوروزياند و اين مغزهاي متفكر و علمي كشور سه هفته راكد و متوقفاند. در واقع ترم دوم دانشگاهها عموماً از 23 بهمن آغاز و چند روز به نوروز مانده تعطيل ميشود. (فقط حدود سي روز داير است) و از 14 فروردين آغاز و دهم خرداد متوقف ميشود (55 روز) يعني فقط سه ماه به جاي چهار ماه كلاس هست، و اين خسارت سنگيني است براي آموزش و تحقيق كشوري كه ميخواهد پيشتاز عرصه علم و فن باشد!
5. دريغا كه دولت هم به كمترين بهانهاي از ساعات كار رسمي كم ميكند، مدتي است ساعت كار برخي وزارتخانهها را از ساعت 16 به 5/14 كاستهاند و مجموع ساعات كار در هفته شده است 5/32 ساعت!
ميزان كار و روز كاري سرمايه ملي است و هيچ مقامي حق ندارد به دلخواه خويش از كم و كيف اين سرمايه ملي بكاهد، تنها مجلس است كه بايد در باب چنين سرمايهاي تصميم بگيرد!
6. درست است كه كشور ما كشوري مذهبي است و اعياد و عزاداريهاي خاص خودش را دارد، اما لازم نيست براي هر عيد و عزايي كار رسمي ملي كه گرداننده چرخ اقتصاد و علم و تحقيق و سياست و اداره كشور است تعطيل شود. مگر لازم است كارمند به جاي كار رسمي برود تمام شبانه روز به جشن و پايكوبي يا به عزاداري مشغول شود؟! هر كسي ميتواند ساعاتي را از وقت مخصوص خودش به مراسم ويژه آن روز بپردازد. البته روزهايي هست كه تعطيلي آنها ضروري است، مانند عاشورا و عيد فطر و...
7. پيشنهاد ميشود مجلس محترم شوراي اسلامي به اين امر مهم به جد بپردازد و -همانطور كه رهبر معظم انقلاب هم مكرر فرمودهاند كه تعطيلات زياد است و بايد كم شود - شمار روزهاي تعطيل را به حدود 16روز كاهش دهد و ساعات كار هفتگي را هم - حتي براي ماه رمضان - دقيق تعيين كند تا هيچ كس و هيچ مقامي به دلخواه خود در اين سرمايه ملي تصرف نكند.
---------------------------------------------------------------------------
Link: http://www.iranpressnews.com/source/120745.htm
--
The webmaster!
--
-
برای لغو عضويت لطفا از همان ایمیلی که عضو خبرنامه شده اید به آدرس زير ايميل بفرستيد
و سپس لینکی که برای شما فرستاده میشود را تائید کنید
IranPressNews+UNsubscribe@googlegroups.com
هرزمان که بخواهید میتوانید با فرستادن یک ایمیل به آدرس زیر دوباره مشترک خبرنامه شوید
IranPressNews+subscribe@googlegroups.com
-
No comments:
Post a Comment